Malta & Gozo
Malta

Mer än 80 dykplatser.

Malta ligger i medelhavet ca.100 km söder om Sicilien. Ögruppen består av i huvudsak 3 öar, Malta är den största ön som tillsammans med syster ön Gozo och den lilla ön Comino utgör hela landet.
Under de senaste åren har Malta utvecklats till något av en ”dykmecka” för dykentusiaster som kommer hit från hela Europa, inte minst p.g.a de satsningar man har gjort i att skapa kostgjorda rev i form av gamla fartyg som har sänkts och placerats på behagliga simavstånd från stranden.

Genom åren har den turbulenta historien på öarna även skapat en unik cultuurmix blandat av arabiska och en brittiska inslag. Till Malta reser vi hela året. Sommarsäsongen börjar från Maj och håller i sig till slutet av september, men även vintertid är malta värt ett besök. vintertid har vi massor av prisvärda resor till Malta.
Priser: Flyg,1 vecka del i dubbelrum/lägenhet. 3 dagar/6 dyk.
från 5500:-

Läs mer - kontakta oss

Gozo

lsland of Calypso.

giEfter ca 30 minuter med färja från
Malta ligger syster ön Gozo.
Gozo är genomsyrat av myter och påstås vara den legendariska Kalypsos ö i Homeros Odysséen – en fridfull, mystisk avkrok. Landsbygden är beströdd med barockkyrkor och gamla bondgårdar i sten. Gozos karga landskap och fantastiska kustlinje väntar på att utforskas, med några av Medelhavet bästa dykplatser.Ön är dessutom fullt utrustad med historiska platser, fort och häpnadsväckande panoraman, samt en av ögruppens bäst bevarade förhistoriska tempel. Gozo har också sitt eget utbud av nöjesliv och kultur, med bland annat flera utmärkta restauranger. 

Egen villa för större grupper. Prisexempel

Beställ resförslag