Dykresor Malta

Malta

Ett dykparadis med Europeiskt standard.

Åk gärna till Malta när du vill har bra dykning, Kultur, nöjen och god mat. Flygtid på ca. 3,5 timme och det stora utbudet på flygresor gör att vi kan erbjuda dig flexibla semesterpaket allt från weekend till vad du önskar dig. Malta är en prisvärt destination och du får verkligen valuta för pengarna.

 
 

Dykning på Malta Malta är verkligen en dykdestination värt mer än ett besök. Med en fantastisk undervattensnatur och massor av vrak, bjuder Malta på dykupplevelser för livet. Den enorm goda
siktförhållanderna här också gör Malta till undervattensfotografernas favorit.

Boende på Malta kan vi erbjuda dig ett varierande urval på boende möjligheter, allt från lägenheter med självhushåll till 5 stjärniga hotell. Oavsett vad du än väljer så är Malta ett prisvärt alternativ.

 

 

Vad kostar det att resa till Malta?

Väljer du att bo i 4 stjärnig hotell med frukost och 3 dagars/6 dyk, kan du räkna med att det inte blir dyrare än 7500:- inkl. flyg april, maj, Juni. Högsäsongen juli-september är priserna något dyrare.

Väljer du i stället lägenheter med självhushåll blir då priset betydligt lägre, ca. 5900:- kr för samma upplägg som ovan.

Beställ resförslag