Om Diving Travel Network

Bekväma dykresor - för den ultimata upplevelsen.


Diving Travel Network AB har vuxit sig starkt och blivit en välkänd aktör i dyksport branschen.
Det gläder oss att fler och fler vill följa med på våra dykresor. Att dessutom merparten reser med oss igen och igen ser vi som ett tecken på att vi gör rätt. Vi utgår ifrån att våra kunder är våra viktigaste resurser och att de förtjänar det bästa.Vi har ingen ambition av att vara störst,vi fokuserar i stället på att leverera det bästa.

Företaget Diving Travel Network AB är sedan 2007 en resebyrå / researrangör men har rötter i Dyk-branschen sedan 1995 då man tidigare drev dykarskola och dykbutik. Många av de tidiga dykeleverna är numera dykinstruktörer och manager på många av världens kända dyk-destinationer.

Drivkraft & ambitioner

Drivkraften i det vi gör är passion för havet. Det är det vi vill dela med våra kunder. Upplevelser som ger oss livskraft, minnen som gör oss glada. Möten med vackra och spännande djur och magin i att besöka ett skeppsvrak.
Bakom företaget står jag som skriver dessa rader. Jag heter Corosh Toshang 45 år. Jag lärde mig dyka i Umeå när jag var 19 år. Jag blev dykinstruktör när jag var 24 år och sedan dess har jag helhjärtat jobbat med dykning, både utomlands och här hemma.
Jag vill personligen hälsa dig välkommen att boka resor med oss. Vi gör allt vi kan för att din värdefulla fritid ska bli till en oförglömlig upplevelse.

 

Företagets VD

Corosh Toshang